Glasräcken

Glasräcken kan användas i många olika sammanhang som utomhus till balkongen, altanen och terassen eller inomhus på olika våningar. Oavsett var räcket ska sitta så är det en tidlös modell som ger en estetisk inramning och det ser mycket exklusivt ut. 

Det är faktiskt så att alla räcken inte passar på alla platser men nu finns lösningen på det och det är just räcken i glas. Det smälter in på ett väldigt bra sätt i miljön utan att störa samtidigt som det ger sin funktion, att avgränsa olika områden och säkerhet. Glasräcken hjälper en att kunna njuta av omgivningen från uteplatsen och skapar ljus och rymd inomhus. 

Det finns många olika utformningar av glasräcken så ni kommer hitta något som passar er bra utan problem. Det ni kan välja är först och främst om ni ska ha någon handledare eller inte till glasräcket. Den kan i så fall vara i olika typer av trä eller metall. Glaset kan vara utformat på olika sätt med som med klart, frostat eller färgat glas. Ni kan göra en hel del kombinationer som gör att just ert räcke blir unikt. När ni har bestämt er för var och hur ni vill ha ert glasräcke kan vi på Lindome Glasmästeri hjälpa till med monteringen i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

Glas är ett material som står emot väder och vind bra eftersom att det både tål fukt, stötar och slitage bra. Underhållningen och skötseln av glas är inte komplicerad den heller. Det enda som behövs är rengöring då och då för att det ska se snyggt ut. I jämförelse med trä till exempel behöver man inte hålla på att olja in och det kan inte heller bli fuktskadat. Glasräcken finns i en mängd olika utföranden helt enkelt för både hem och offentlig miljö.