Inredningsglas

När det kommer till inredningsglas så är möjligheterna oändliga. Det är bara fantasin som sätter gränserna. Vart ni än kan tänka er att sätta lite glasdetaljer så går det. Vi på Lindome Glasmästeri kan hjälpa er att montera inredningsglas efter era behov. Vi utför montering av inredningsglas i Göteborg och Kungsbacka med närområden. 

Trenden med att använda glas i inredningen blir bara större och större och det används i nya konstellationer hela tiden. Kanske har ni någon idé som ingen kommit på tidigare som ni vill förverkliga? De allra vanligaste sätten att använda sig av inredningsglas idag är till duschväggar, glashyllor, bord av olika slag, partier till garderobsskjutdörrar eller som räcken. Några fler sätt man kan använda inredningsglas på är köksglas som stänkskydd ovanför spisen eller diskbänken, bastuväggar, glasmontrar, whiteboard eller gnistskydd i härdat glas för kamin eller öppen spis. Glasgolv är en annan typ av inredningsglas som skapar väldigt exklusiva och underhållsfria miljöer som på samma gång har en hög gångkomfort. Det fungerar bra både hemma, hos företag eller i butiker. 

De flesta tänker sig förmodligen glas som genomskinligt men så klart kan man välja att ha det på massa olika sätt. Tack vare att det här materialet är förhållandevis lätt att färga och forma kan man göra på många olika sätt. Det kan vara frostat, mönstrat eller kanske färgat till och med beroende på var ni vill ha det. Det kan anpassas precis efter era önskemål och krav så sköter vi monteringen sedan. Man kan säga att glas är möjligheternas material och de egenskaper som det har kan man inte hitta hos något annat material i hela världen.

Det som är så bra med glas som material är att det är hållbart, det ger en ljus och luftig känsla samtidigt som det är lätt att underhålla. Glas tål alltifrån slitage, fukt och stötar utan problem. Ni gör alltså en riktigt bra investering om ni väljer glas som material. Inredningsglas kan fungera både som skydd, avskärmning och som möbel till och med.